Трикратният световен шампион по на шосе Петер Саган е осъден

...
Трикратният световен шампион по на шосе Петер Саган е осъден
Коментари Харесай

Петер Саган беше осъден на три месеца

Трикратният международен първенец по на шосе Петер Саган е наказан поради шофиране в нетрезво положение. Той е получил присъда от три месеца условно.

Новината беше обявена от изданието Monaco Matin. В инфорамцията се твърди, че през май той е хванат да ръководи скутер в нетрезво положение. Той е признал пред служителите на реда, че е бил в нощен клуб до 3 часа през нощта, само че по-късно си е лежащ и не е очаквал да има толкоз алкохол в кръвта на другата заран.

Според съда в Монако тестът на Петер Саган от сутринта на 12 май е 1.46 мг/л. Решено е, че сходна глоба, плюс лишаване на шофьорската му брошура за 3 месеца, е по-ефективна от парична санкция.

Саган направи малко изказване в Instagram, с цел да се извини за грешката. „ Сбърках в миг на уязвимост “, сподели словакът. Това обаче не е първият му сходен случай. Предишният беше през 2021 година

В началото на годината 33-годишният Саган разгласи, че това ще бъде последната му година в спорта. Той ще завърши кариерата си след Олимпийските игри в Париж през идващото лято.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР