Трикратният шампион от Уимбълдън Борис Бекер планира отново да се

...
Трикратният шампион от Уимбълдън Борис Бекер планира отново да се
Коментари Харесай

Борис Бекер иска отново да се занимава с тенис

Трикратният първенец от " Уимбълдън " Борис Бекер възнамерява още веднъж да се занимава с тенис, откакто излежи присъда в пандиза.

" Нещата би трябвало да се подредят малко. Имам някои предложения. Трябва да се ориентирам, преди да поема отговорност и работа ", сподели Бекер в Берлин при представянето на спонсорски контракт.

55-годишният немец сподели, че нещата са били " доста позитивни " по време на визитата му в мача на неговата татковина за Купа " Дейвис " против Швейцария през предишния месец.
 Борис Бекер: Дано Джокович и Надал играят най-малко още няколко години Борис Бекер: Дано Джокович и Надал играят най-малко още няколко години
Бекер е работил за немската тенис федерация (ДТБ) като началник на мъжкия тенис в интервала 2017-2020 година. Той беше наказан на затвор във Англия през април 2022 година за непозволено обявление на активи по време на процедура по неплатежоспособност, само че е освободен през декември и по-късно е депортиран в Германия. В предишното той беше треньор на водача в международната класация Новак Джокович.

Бившият номер 2 в класацията на ATP Томи Хаас се надява Бекер да получи нова роля в немския тенис, като сподели пред ДПА, че това ще зависи от " самия него ".
 Федерер заменя Бекер на “Уимбълдън ” Федерер заменя Бекер на “Уимбълдън ”
Хаас допусна, че Бекер би могъл най-добре да помогне на немския тенис с ясно избрана и непрекъсната роля, според от тактиките на ДТБ.

" Очаквам с неспокойствие да го видя още веднъж, да си поговорим и да разберем по какъв начин е минало всичко. Жилая да науча какво е новото и по какъв начин той желае да поддържа немския тенис ", съобщи 44-годишният Хаас, който приключи кариерата си на играч преди близо пет сезона.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР