Трикратният носител на Оскар Оливър Стоун разказа за 19` и

...
Трикратният носител на Оскар Оливър Стоун разказа за 19` и
Коментари Харесай

О. Стоун: Кой уби JFK и защо свободата се крепи на сайтовете?

Трикратният притежател на Оскар Оливър Стоун описа за 19` и Слава всички детайлности за убийството на Кенеди и кой съгласно него е отговорен въз основата на новия му документален филм JFK Revisited: Through the Looking Glass.

Какво имахте поради, когато обвинихте медиите за мълчанието им по новите обстоятелства за убийството на Кенеди? Кой ги кара да мълчат и за какво?

О. Стоун: Ако всичко излезе нескрито, а то е, че президент на Съединени американски щати е погубен с противозаконен скрит план, това ще бъде огромен проблем. Ще се разбере, че президентът няма действителен надзор върху армията, службите и други фактори, а никой не може да си разреши такава истина да излезе. Въпреки новите доказателства, на които е отдаден филмът, публицистите у нас споделят: " няма нови доказателства ". Връщаме се към духа на 60-те години, намираме много прилики сред вестник Правда тогава и Ню Йорк Таймс в този момент. Целта е посредством медиите, в това число YouTube, Фейсбук и Twitter да бъдат " служители на реда " на света, както го правеше Съюз на съветските социалистически републики, а медиите се пробват да ме дискредитират. Да забележим дали тази робия ще удържи.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР