Трикратна носителка на Грами пее във водещата песен на новия

...
Трикратна носителка на Грами пее във водещата песен на новия
Коментари Харесай

Водещата песен в Привличане е изпълнена от трикратна носителка на Грами

Трикратна носителка на " Грами " пее във водещата ария на новия български филм " Привличане ", чиято премиера следва на 23 февруари. В лентата на Мартин Макариев участват Яна Маринова и Александър Сано, а по музиката и аранжимента на песента дружно работят Станислав Вълев - Стани и Васко Иванов - Декстър. За " Хоризонт до обед "  Вълев, който работи в Копенхаген, показа че дълго е търсил контакт с Тифани Фред преди тя да изпее We like it loud.
С Network - познати хора. Контактнах я, само че тъй като е доста заета ми лиши много време да се свържа с нея. Понеже в Дания е едно часово време, а в Щатите друго - в три часа през нощта успяхме да се чуем по Skype и да ѝ обясня каква ми е концепцията, тъй като първичната концепция не ми хареса. Тя се оправи сносно. После, несъмнено, пристигна Васко - Декстра, който донаправи всичко да стане и просто съвършено. Мисля, че успяхме да вършим нещо много интересно 

Иванов, който работи по музиката към кино лентата назова Тифани Фред " Световен реализатор ", а работата с нея - " огромна чест ". Изпълнителката обаче е прекомерно заета и няма да участва на премиерата. Вълев и Фред имат план за нова взаимна ария. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР