Тригодишно момченце, син на козар се удави в пълноводната река

...
Тригодишно момченце, син на козар се удави в пълноводната река
Коментари Харесай

Тригодишно момченце се удави в Тунджа, там, където преди 2 години издъхнала майка му

Тригодишно момченце, наследник на козар се удави в пълноводната река Тунджа край курортното градче Павел баня. Трагичният случай е станал следобед във вторник до момента в който таткото си купувал цигари от близка бензиностанция на подбалканския път, написа в. Монитор.
Малчуганът бил оставен самичък край фургона, в близост е нямало други хора, детето е паднало от брега, който е много стръмен на това място, посочи кметът на общината Станимир Радевски. Тепърва ще се обяснява за какво невръстното момченце е било с татко си, а не в фамилното жилище.
Трупчето било извадено от притекли се на помощ служащи от бензиностанцията, извикана била и кола за спешна помощ, само че дежурният екип единствено установил гибелта на детето. По думите на градоначалника съвсем на същото място преди две години се удавила майката, тялото било открито няколко дни по-късно. Това е втори случай на удавяне на деца в района през тази година.
На 4 април във водите на язовир Копринка край Казанлък почина 17- десетокласник от професионалната гимназия по лека индустрия и туризъм, който скочил от канара на място, където дълбочината е над 15 м. се удави във водите на язовир Копринка край Казанлък.
Трагичният случай с Димитър е станал малко след 14 часа в сряда по време на къпане в чашата на големия водоем на към 500 м от стената с преливниците. Сигналът бил подаден на телефон 112 от останалите момчета, които дружно с жертвата скачали от високия бряг в ледената вода, където дълбочината надвишава 15 м.
Районът е неразрешен за къпане, наоколо има нарочни табели, които дават да се разбере че е рисково влизането поради мощните течения.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР