Тригодишният престой на ганаеца Бисмарк Чарлс в ЦСКА ще приключи

...
Тригодишният престой на ганаеца Бисмарк Чарлс в ЦСКА ще приключи
Коментари Харесай

ЦСКА се разделя с нападател

Тригодишният престой на ганаеца Бисмарк Чарлс в ЦСКА ще завърши през зимата, предава " Тема Спорт ".

Младият нападател дойде на " Армията " при започване на 2021 година, когато бе едвам на 19, от Трепча Косово. Той в началото изкара експериментален интервал, след което бе утвърден от тогавашния ментор Бруно Акрапович и подписа контракт за 3 сезона и половина.
 ЦСКА излезе с позиция за Суперлигата
ЦСКА излезе с позиция за Суперлигата

Ето какво написаха от клуба

Престоят му в " Борисовата градина " стартира по желан метод - приспособява се бързо към състава и във финала за Купата на България против Арда (Кърджали) вкара попадния гол, с който донесе последното и до ден сегашен отличие за " алените ".

Оттогава насам обаче кариерата на Чарлс потегли стремително надолу, като е задоволително да се каже, че това е последният му гол в формален мач с алената фланелка. Той непрестанно е преследван от контузии, като мина и през няколко интервенции.

В края на лятото бе преотстъпен на Пирин (Благоевград) за есенния полусезон, с цел да възвърне формата си преди да се причисли към 31-кратните първенци.

Това обаче не се случи, а вместо това футболистът продължи да е в лазарета и прекара повече време на възстановителни процедури в Панчарево, в сравнение с в Благоевград. Междувременно договорът му за наем с Пирин изтече, без нито един път даже да е попаднал в групата на " орлетата ".

Така Чарлс още веднъж е деен играч на ЦСКА, само че от вицешампионите не са заинтригувани от неговите услуги, поради че контрактът му изтича през лятото. Вместо това алените ще опитат да разтрогнат с ганаеца, който с изключение на всичко друго не разполага и с паспорт от Европейския съюз, което основава логистични проблеми.
 Бусато: Убеден съм, че тази година ще прекъснем хегемонията на Лудогорец
Бусато: Убеден съм, че тази година ще прекъснем хегемонията на Лудогорец

Ето какво сподели

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР