Тригодишната Луна е известна като момичето Батман“. Родена с маска,

...
Тригодишната Луна е известна като момичето Батман“. Родена с маска,
Коментари Харесай

Майката на „момичето Батман“: Луна е дете като всички останали

Тригодишната Луна е известна като „ момичето Батман “. Родена с маска, тя се бори да има естествен живот като всички останали деца. Така я учи нейната майка Карол Фенър, която счита, че родилният белег върху лицето на щерка й е „ предизвестие към обществото “ и желае да смъкна маската на лицемерието и високомерието на хората, които не си дават сметка, че могат да наранят другите с думи и дейности.

Лекарите диагностицирали белега като меланоцитен невус. Под въздействието на избрани фактори белегът може да се изроди в рак. Въпреки това Карол прави всичко по силите си да отглежда едно щастливо дете и постоянно дорисуват белега на Луна като пеперуда. Междувременно лекарите търсят метод да отстранен петното, като максимален резултат има лекуването в Краснодар.

Карол признава, че не всички възприемат щерка й като нея. Скъсало й се сърцето, когато жена придърпала щерка си в църквата, с цел да не е до „ дяволското изчадие “. Тази и други случки в борбата Луна да откри своето място под слънцето майка й е описала в книга, която неотдавна е излязла в стеснен тираж. Предстои тя да бъде преведена на още няколко езика.

„ Работих по този план от три години. Това не е единствено историята на нашия живот с Луна, тя е предизвестие към едно общество, което постоянно практикува тормоз и предубеждения и дискриминира доста хора “, споделя Карол Фенър.

Телеграф

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР