Тригодишна програма, по която ежегодно да бъдат увеличавани възнагражденията на

...
Тригодишна програма, по която ежегодно да бъдат увеличавани възнагражденията на
Коментари Харесай

Вдигат ежегодно с 10% заплатите на служителите в градския транспорт на София

Тригодишна стратегия, по която годишно да бъдат увеличавани възнагражденията на служащите с по 10%, ще бъде подписана сред Столичната община и синдикатите. Това разгласи кметът Йорданка Фандъкова след среща сред нея, синдикати и шефовете на четирите сдружения в столичния градски превоз.

 © БГНЕС
Кметът персонално стана поръчител програмата да се извършва и даде обещание да я даде за гласоподаване на Столичния общински съвет на идното съвещание.

Ако общинските съветници я одобряват, тя ще стартира да се извършва от 2020 година, като нарастването на възнагражденията ще визира всички чиновници в четирите общински транспортни сдружения.

Градоначалникът напомни, че единствено тази година заплатите на чиновниците в бранша са увеличени с 20% и в автотранспорта към този момент се следи позитивна наклонност за назначение на нови водачи.
 Столичната община и синдикати разискват заплатите на водачи в градския превоз Столичната община и синдикати разискват заплатите на водачи в градския превоз
Столичната община и синдикатите ще обсъдят заплатите на водачите в градския превоз на специфична среща в постройката на общината.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР