Трифазните UPS устройства са част от широкото портфолио на Cyber

...
Коментари Харесай

ADSYS започва дистрибуция на Cyber Power у нас


Трифазните UPS устройства са част от необятното портфолио на Cyber Power
(снимка: Cyber Power Systems)

Продуктите на тайванската компания Cyber Power Systems към този момент се оферират на българския пазар от дистрибутора ADSYS. Портфолиото включва монофазни и трифазни UPS устройства, инвертори, модули за системи за възобновима сила, PDU, артикули за отбрана от пресилване, софтуерни решения за ръководство и аксесоари.

„ Доверихме се на ADSYS като сътрудник с опит, който може да осъществя капацитета на българския пазар. Cyber Power на 100 % поддържа своя дистрибутор освен във връзка с продажбите, само че и при поддръжката на нашите артикули ”, разяснява партньорството Джордж Какавос, продуктов управител за Европа в Cyber Power.

Основана през 1997 година, Cyber Power сега продава в 140 страни, има 6 заводи, 2 развойни центъра с екип от над 350 души в Тайван и Съединени американски щати и общо над 3000 чиновници. Компанията е записала и над 200 интернационалните патента за технологии и дизайн, а продуктите ѝ пазят повече от 100 милиона устройства по целия свят.

Решенията на Cyber Power пазят повече от 100 милиона устройства по целия свят
(снимка: Cyber Power Systems)

Като световен пазарен дял Cyber Power заема 4-та позиция при монофазните UPS и 2-ра позиция в Северна Америка. Иновативният дизайн и технологии на компанията ѝ отреждат първа позиция във връзка с икономията на сила при монофазните UPS със лична консумация под 9 W, даже в категорията 3 kVA. Това носи обилни икономии на клиентите и екологични изгоди за планетата.

В сегмента на центровете за данни Cyber Power е в Топ 20 на световните снабдители с необятно портфолио от артикули, които са изцяло сертифицирани за потребление с Cisco, VMware, Microsoft, XenServer, Linux, macOS и други платформи. Гамата DC-UPS е също впечатляваща и извежда Cyber Power на лидерската позиция при Optical Line Power Backup системите (FTTx) с клиенти като British Telecom, AT&T, Verizon, Nokia, Tellabs и други

Клиентите на ADSYS към този момент имат достъп до всички тези артикули като огромна част от главните модели се поддържат на склад, обявиха от дистрибутора. Те могат да се възползват от технологиите и опита на Cyber Power, с цел да получат уравновесено решение, в което хардуерът и софтуерът работят взаимно, с цел да обезпечат надеждност на системите и спестовност на сила.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР