Тридесет и седем годишната Корин О'Брайън е бременна около два

...
Тридесет и седем годишната Корин О'Брайън е бременна около два
Коментари Харесай

Докато заплахата за IVF се издига в Алабама, пациенти над 35 години или със сериозни заболявания се тревожат за бъдещето си

Тридесет и седем годишната Корин О'Брайън е бременна към два месеца посредством ин витро оплождане, само че ултразвук неотдавна сподели, че плодът може да има проблеми и тя желае опцията да опита още веднъж, в случай че се наложи.

Преживялата рак Кайлани Грийнууд, която би трябвало да роди напролет след ин витро оплождане, се надява да има повече деца в бъдеще и има четири замразени ембриона в склад.

Но дамите от Алабама, които съставляват две групи, които най-вероятно ще се извърнат към IVF, с цел да изградят фамилиите, които обезверено желаят – дами над 35 години и такива със съществени болести – се тревожат дали тези варианти ще бъдат там, когато имат потребност от тях. О’Брайън и Грийнууд са измежду многото, чиито фантазии са в невъзможност, откакто три от най-големите клиники в Алабама стопираха ин витро услугите след решение на Върховния съд на щата, което разказва замразените ембриони като „ извънматочни деца “.

„ Беше мъчно “, сподели О’Брайън с пречупен глас. „ Нямам визия какво ще се случи по-късно и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР