Тричленен състав на ВАС отхвърли жалбите на Юбер Б.В“ и

...
Тричленен състав на ВАС отхвърли жалбите на Юбер Б.В“ и
Коментари Харесай

ВАС забрани споделените пътувания в България

Тричленен състав на Върховен административен съд отхвърли жалбите на „ Юбер Б.В “ и „ Разиер Опърейшънс Б.В. “ против решение на Комисията за защита на конкуренцията от 2015 година, с което на двете компании е неразрешено да правят активност на територията на България. Върховните магистрати удостоверяват и наложените им наказания, оповестява asenovgrad.net.

``
реклама

Решението от 2015 година може да се апелира пред петчленен състав на Върховен административен съд.Тричленният състав счита, че е безпричинно изказванието на жалбоподателите за незначителност на атакувания акт заради липса на подготвеност на националния орган по конкуренция. Закон за защита на конкуренцията е използван към всички предприятия, извършващи активност в България, в случай че категорично или безмълвно предотвратяват, лимитират, нарушават или могат да предотвратят, лимитират или нарушат конкуренцията в страната.

„ Предвид това Комисия за защита на конкуренцията обосновано е счела, че методът на предложение на услугата Uber X оказва значителен отрицателен резултат върху конкуренцията, защото се касае за сложно държание на Юбер Б.В., изразено посредством разнообразни по темперамент в действителност и правни дейности, посредством което, като краен резултат, услугата Uber X се предлага по некоректен метод “, написа още в решението на Върховен административен съд.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР