Тричленен състав на Окръжен съд – Кюстендил допусна изпълнение на

...
Тричленен състав на Окръжен съд – Кюстендил допусна изпълнение на
Коментари Харесай

Окръжен съд – Кюстендил допусна изпълнение на Европейска заповед за арест от Полша, за гражданин на Германия от полски произход

Тричленен състав на Окръжен съд – Кюстендил позволи осъществяване на Европейска заповед за арест / ЕЗА / по повод на48- годишеннемски жител Р. П. Тя е издадена на 15.02.11г. отПредседателя на Окръжен съд гр.Лодз, Полска Република, заизпълнение на наложеното му с влезнала в действие на 21.01.2005г. присъда на Районен съд за Лодз –Видзев, гр.Лодз, общо наказване „ отнемане от независимост “ за период от 2 години и 10 месеца, с излишък за изтърпяване от 1 година и 9 месеца.Лицето е наказано за отнемане на лек автомобил, подаване на погрешни сигнали до полицейските органи и за укриване на документи, благосъстоятелност на други лица.Описаните в ЕЗА закононарушения съставляват такива и по законодателството на Република България.

Окръжен съд – Кюстендил вземапо отношение на Р. П.мярка за неотклонение „ задържане под стража ” до фактическото му предаване на издаващата европейската заповед за арест страна – Полска Република, която да бъде изпълнявана в Затвор Бобов дол при режим на обвинено лице.

Решението може да бъдепротестирано, надлежно обжалвано, пред САС в 5 - дневен период.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР