Тричленен състав на Апелативния съд в Бургас потвърди присъдата на

...
Тричленен състав на Апелативния съд в Бургас потвърди присъдата на
Коментари Харесай

На втора инстанция: 8 години затвор за тийнейджъра, убил 11-годишната Никол

Тричленен състав на Апелативния съд в Бургас удостовери присъдата на 16-годишното момче, което умъртви 11-годишната Никол Йончева в Бургас.

На първа инстанция младежът Иван Иванов получи ефикасна 8-годишна присъда. След обжалване през днешния ден магистратите на втора инстанция потвърдиха тази присъда.

Освен това момчето би трябвало да заплати и кръвнина в размер на 150 000 лв. на фамилията на Никол.

Решението на бургаския Апелативен съд може да бъде обжалвано преди Върховния касационен съд (ВКС), осведоми националното радио.

Припомняме, Никол Йончева беше убита на 20 август 2017 година. Тялото на детето беше открито в асансьор в блок в квартал " Меден рудник ".

Според обвиняването закононарушението е осъществено по изключително нечовечен метод, Никол е убита с удар с нож в региона на шията, при който е наранена сънната артерия на момичето. Никол издъхнала в пъклен страдания от остра кръвозагуба.

За убийството беше упрекнат 15-годишния Иван Иванов, който към днешна дата към този момент е на 16 години.

Първоначалната версия за убийството на Никол беше, че двамата с Иван се скарали за това дали да пушат наргиле, или не. Стана ясно и че двамата се срещнали в обществените мрежи, след което си разменили номерата. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР