Триъгълник на желанията – ето какво да направите Какво може

...
Триъгълник на желанията – ето какво да направите Какво може
Коментари Харесай

Триъгълник на желанията – ритуал за изпълнение на желания

Триъгълник на желанията – ето какво да извършите

Какво може да бъде по-лесно от намирането на лист алена хартия и алена химикалка, с цел да извършите вашето предпочитание?

Вземете този червен лист и запишете всичките си стремежи от противоположната страна.

Напишете това, което в действителност е доста значимо за вас. Запишете всички стремежи в настоящо време. Сякаш към този момент го имате.

Например „ Аз съм безусловно здрав “, „ Живея в петстаен апартамент в нов дом “, „ Работя като финансов шеф на такава и такава компания. “ Напишете, каквото в действителност желаете.

В края на листата прибавете „ Аз получавам това което е най-хубаво за Божествения ред посредством Божествената обич. Всичко е допустимо посредством Бог! ”

По-добре е да не пишете датата на приемане, по един или различен метод, ще получите това, което желаете, според от силата на вашите стремежи.

Свийте този лист в триъгълник (червената страна навън) и го скрийте, колкото е допустимо за по-дълго. Така че вие сами да забравите къде сте го скрили. Ако не се получи триъгълник с съвършена форма – не е ужасно. Направете го, както можете.

Използвайте тази техника за най-важните стремежи, които може да наподобяват нереалистични. Така вие потвърждавате тяхната действителност за Вселената и насочвате ориста към тяхното осъществяване.

Вижте още: Запеканка с ориз – бърза рецепта, която ще се хареса на всички

Нека този триъгълник на желанията ви помогне за осъществяване на всички ваши заветни стремежи!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР