Три зодии са по-склонни да напълнеят. Проверете кои и вижте

...
Три зодии са по-склонни да напълнеят. Проверете кои и вижте
Коментари Харесай

Трите зодии, които са склонни да напълняват. Проверете дали сте сред тях

Три зодии са по-склонни да напълнеят. Проверете кои и вижте дали сте един от тях.
Зодиите могат да повлияят освен на нашия темперамент или характер, само че и на това дали сме по-склонни да сме с наднормено тегло или имаме по-голяма податливост да бъдем слаби. Според астролозите има три зодии, които безусловно би трябвало да внимават какво ядат и да се стараят постоянно да се занимават с разнообразни физически действия. Проверете дали и вие принадлежите към тези зодии и би трябвало да се грижите по-добре за себе си.

Тези зодии са по-склонни да имат наднормено тегло

Кои зодии са по-склонни да страдат от наднормено тегло?

Телец

Телците са измежду тези зодии, които за жалост са изложени на по-висок риск и са склонни да напълняват. От какво идва? От два фактора. На първо място, Телците обичат да мързелуват, по-скоро не обичат да се движат. Второ, хората от тази зодия също са склонни да похапват нездравословна бърза храна. Затова предлагаме на Телците да наблегнат повече на здравословното хранене и постоянната физическа интензивност.

Риби

Друга зодия, която би трябвало да внимава повече за храненето и метода си на живот, са Рибите. Хората от тази зодия са доста прочувствени и постоянно имат промени в настроението. В резултат на това Рибите ядат при стрес и се задръстват с нездравословна храна. Най-разпространени са сладките хлебчета и шоколадовите произведения. Затова Рибите би трябвало на първо място да се уверят, че не ядат когато са под стрес. Може би е по-добре да посещават групови спортни занимания?

Лъв

Последният знак от зодиака, който е податлив да напълнява, е Лъвът. Такива хора обичат да ядат и най-много ценят удобния живот, без непотребни старания. Те живеят най-вече в града. Има и празни калории, т.е. алкохол. Големи количества алкохол. Затова е добре Лъвовете да извърнат повече внимание на диетата си. Освен това се грижете повече за черния си дроб и ограничете потреблението на алкохол, който не е в интерес на стройната фигура. Също по този начин си коства да опитате постоянна физическа интензивност, само че Лъвовете би трябвало да изберат такава, която ще им хареса. Благодарение на това те няма да се откажат толкоз елементарно от образованието.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР