Три успешни жени и три истории, които ни предизвикват не

...
Три успешни жени и три истории, които ни предизвикват не
Коментари Харесай

Каним те! Ела на събитието Историите на Edna жена: Пътят към успеха

Три сполучливи дами и три истории, които ни провокират не просто да мечтаем, само че ни въодушевяват, че положителните хрумвания, верният метод и ясно начертаният проект за реализиране на набелязаните цели ни водят по пътя на триумфа.

Edna.bg има удоволствието да ви предложения на специфичното събитие " Историите на Edna жена: Пътят към триумфа ", което ще се организира на 15 октомври 2024 година сред 19:00 и 21:00 ч. l  Event Space 2020, гр. София.

Специални посетители ще бъдат:
Красимира Хаджииванова - блогър и съосновател на платформата „ Майко Мила “ Проф. доктор. Даниела Илиева -  изпълнителен шеф на Фондация " Право и Интернет ". Открийте повече за нея ТУК Гергана Баева - основател и притежател на COCO Nail House, позната в обществените мрежи и под името beyond the yummy.
А точните въпросите да задава Христо Калоферов -  известният публицист от NOVA и водещ на „ Новините на NOVA “

Красимира, проф. Илиева и Гергана ще ни опишат персоналните си истории по пътя към триумфа – те ще приказват за значимите уроци, които са научили и ще споделят своя опит в построяването на сполучлив бизнес.

По време на събитието дамите ще приказват за:​

- провокациите и компликациите, през които са минали, с цел да станат това което са;
- моментите, носещи задоволство и страстите от сбъдването на фантазиите си;
- мотивацията и пристрастеността, която ги движи, с цел да продължат напред​;
- концепциите, които водят до смяната и качествата, които една жена би трябвало да развива, с цел да съумее да ръководи сполучлив бизнес​;
по какъв начин да балансираме сред кариерата и персоналния си живот.

Повече за участничките:
Красимира Хаджииванова
Красимира Хаджииванова е създател на родителската медийна платформа " Майко Мила " и на общественото дружество " Оле Мале ". Тя е част от стендъп формата " Три дами на микрофона ". Работи в разнообразни онлайн медии от 2001-ва година. Има и личен блог " Животът от нещата ", както и книга със същото заглавие.
Даниела Иванова
Даниела Иванова е изпълнителен шеф на една от най-успешните български неправителствени организации – Фондация „ Право и Интернет “, създател на няколко книги и един от най-популярните университетски професори в страната. Тя е и професионален съветник по Бизнес етикет и интернационален протокол, сертифицирана от EUROPROTOCOL – The European School of Protocol.
Гергана Баева
Гергана Баева е бизнес запалянко с огромна доза позитивизъм във всяко начинание, абстрактен генератор и сбъдващ фантазии човек. Тя е основател и притежател на марката салони за хубост COCO Nail House, кулинар-ентусиаст и основател на наличие в обществените мрежи под името @beyondtheyummy.

Събитието на Edna.bg " Историите на Edna жена: Пътят към триумфа " се реализира с поддръжката на нашия общоприет спонсор  и тяхната самодейност SHE'S NEXT България за която може да разберете повече, както и с нашите съществени спонсори от, верига магазини и JTI.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР