Три университетски стипендии ще предостави и тази година клуб Round

...
Три университетски стипендии ще предостави и тази година клуб Round
Коментари Харесай

Round Table 3 връчва ежегодните си стипендии

Три академични стипендии ще даде и тази година клуб Round Table 3 Пловдив. За стипендиите, подкрепящи изявени студенти от пловдивските вузове, може да се кандидатства до 24 октомври на адрес: https://www.rt3plovdiv.com/

Важно изискване, на което би трябвало да дават отговор претендентите, е да имат триумф над 4,50 от последния завършен учебен срок. Останалите документи, които би трябвало да подадат още са CV и копие от първата страница на студентска брошура. Нужна е и информация за персонални достижения все още и по какъв начин утвърдените считат да подкрепят развиването си посредством стипендията. По предпочитание могат да изпратят копия от документи, дипломи и рекомендации.

Награждаването ще се състои в Деня на будителите- 1 ноември на годишния благотворителен бал на Round Table 3 Пловдив. Голямата стипендия „ Димитър Анастасов “ е на стойност 3000 лева, а двете спомагателни са по 2000 лева

От клуба напомнят, че обичайно връчват с изключение на три огромни стипендии и спомагателни парични награди. Миналата годината осем надарени студенти от Медицинския университет, Техническия университет и АМТИИ получиха опция да подкрепят развиването си посредством стипендиите.

Вече 22 години клуб Round Table 3 поддържа гениите на Пловдив като им оказва помощ да осъществят фантазиите си. Стипендианти през годините са един от най-успешните български каратисти – шихан Валери Димитров, групировка „ Елика “, мозъчният хирург доктор Елизар Цветков, който употребява сумата за специализация в Япония.

Повече от две десетилетия членовете на клуб Round Table 3 Пловдив вземат участие и предизвикват начинания в интерес на обществото, и в частност на младежите. Тази година под егидата на клуба се осъществя шахматна среща на поколенията, която събра гросмайстори от целия свят.

Повече за клуба и самодейностите му следете в уеб страницата: https://www.rt3plovdiv.com/
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР