Три теми са ключово важни за БСП-да бъде опазен мира

...
Три теми са ключово важни за БСП-да бъде опазен мира
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов: Ще предложим да се прекрати даването на оръжие за Украйна

" Три тематики са основно значими за БСП-да бъде опазен мира в страната ни, да се оправим с тази безумна икономическа рецесия и обществените достижения, които постоянно са били в сърцето на Българска социалистическа партия. Ще продължим да работим с цел да ги има и безплатните учебници, и по-високите заплати, и детските градини - все неща, които са значими за нас ", съобщи лидерът на " Българска социалистическа партия за България " във Варна и Търговище Борислав Гуцанов по време на тв диспути.
По думите му войната в Украйна може да бъде прекъсната единствено с мирни договаряния, на които основател да бъде България. Гецанов напомни, че в 47-ото Народно събрание Българска социалистическа партия е била спирачката страната ни да не изпрати оръжия. " Едно от първите решения, които ще предложим в новия парламент е да се приключи даването на оръжие към Украйна. Мирът и животът са най-голямата полезност за всеки един човек. Ние пазиме българските национални ползи ",  акцентира той.
Гуцанов изрази терзание, че има партии, които могат да гласоподават изпращане на български бойци в Украйна.  " ГЕРБ, Политическа партия и Демократична България са " коалиция на войната ". Те гласоподаваха дружно за даване на военна помощ за Украйна, гласоподаваха дружно за втората ескадрила самолети в случай, че първата не е пристигнала и с това ангажираха страната ни с 4,7 млд. да се заплати нещо, което го няма ", уточни Гуцанов.
  " Ако ГЕРБ не беше спряла Александруполис, " Южен поток " и АЕЦ " Белене ", то България в този момент щеше да бъде в радикално друга обстановка. В момента печелим 4 милиарда лв. от АЕЦ " Козлодуй ", а в случай че имахме " Белене ", щяха да са 8 милиарда лв. ", изясни Гуцанов.
Българска социалистическа партия е единствената  мъдра партия, която не инцидентно е на 13 години и е алтернатива  на това, което виждаме като ръководство през последните месеци, което е рисково за България, безапелационен е Гуцанов.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР