Три специализирани полицейски операции са проведени за ден във Врачанско,

...
Три специализирани полицейски операции са проведени за ден във Врачанско,
Коментари Харесай

Ударни спецакции на полицията във Врачанско, спипаха куп нарушители

Три профилирани полицейски интервенции са извършени за ден във Врачанско, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
На територията на районното ръководство в Бяла Слатина акцията е била с превантивна цел. Проверени са 26 МПС и 43 лица. За открити нарушавания са формирани 1 акт, 2 фиша и 24 ел.фиша по Закона за придвижване по пътищата, 1 акт по Наредба на Община Бяла Слатина, 1 акт по закона за българските персонални документи.
Вчера, за времето от 8 до 20 часа на територията на районното ръководство в Козлодуй е извършена профилирана интервенция за надзор на пътното придвижване и предварителна защита на битовата престъпност. Проверени са 14 МПС и 23 лица. На нарушителите са формирани 1 акт и 6 фиша по Закона за придвижване по пътищата.
Спецакция за противопоставяне на стандартната престъпност в дребните обитаеми места, запазване на публичния ред, надзор на пътното придвижване. От 8.30 часа през вчерашния ден до 6 часа тази заран униформените са установили 23 нарушавания, които са глобени с 1 акт, 6 фиша и 16 ел. фиша по Закона за придвижване по пътищата.

*Снимката е илюстративна

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР