Три спешни въпроса поставя Националният борд по туризъм /НБТ/ до

...
Три спешни въпроса поставя Националният борд по туризъм /НБТ/ до
Коментари Харесай

Крупните инвеститори в туризма с три спешни задачи до парлам...

Три незабавни въпроса слага Националният ръб по туризъм /НБТ/ до ръководителя на Народното събрание и шефовете на всички парламентарни групи в новия парламент. Организацията упорства за осъществяване на работна среща, с цел да се решат проблемите, освен това напълно скоро.

Туризмът като един от най-пострадалите от Ковид-кризата бранш не е включен в Националния проект за възобновяване и резистентност на България, разясняват от НБТ. В последната версия, оповестена на 21.07.21 година, думата „ Туризъм “ се среща нереално единствено на пет места. Той не е включен в нито един план от национално значение и в нито една промяна. " Туристическият бранш би трябвало да откри своето доста ясно, систематично, дефинирано и предпазено с съответни бюджетни планове място ", акцентира Красимир Гергов, ръководител на Националния ръб по туризъм. Например, прилежаща Гърция и Хърватия опазиха туристическия си бранш посредством бюджети в размер на над 2 милиарда евро, в съответните национални проекти.

Националният ръб по туризъм продължава да упорства страната да ускори маркетинговата и рекламната акция, и да вкара тласъци за имунизация под формата на ваучери, които да бъдат употребявани в туризма. Например всеки имунизиран българин да получава от страната ваучер на стойност 50 лева, който да бъде употребен за отмора в България или за посещаване на ресторант. По този метод ще бъде подкрепят директно туристическият бранш.

Третият проблем на сектора е „ вътрешен “ и касае връзките с ОКУП " Профон " и ОКУП " Музикаутор ".

Националният ръб по туризъм съставлява обединявания интерес на крупните вложители в региона на туристическата промишленост и обвързваните с нея браншове в стопанската система. Това е най-голямата работодателска организация в бранш Туризъм и е член на АИКБ, БТПП, БСК, КРИБ и " Произведено в България - съюз на дребния и междинен бизнес ", както и на UNWTO, Световната туристическа организация към Организация на обединените нации.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР