Три сигнала за плагиатство бяха подадени в Софийския университет срещу

...
Три сигнала за плагиатство бяха подадени в Софийския университет срещу
Коментари Харесай

Доц. Киселова: Не бях удовлетворена от разговорите с Петър Илиев

Три сигнала за плагиатство бяха подадени в Софийския университет против претендент вицепремиера и вътрешен министър Петър Илиев. Твърди се, че един от трудовете, от които е копирал претендентът за властта, е на доцент Наталия Киселова.

„ Аз също имах желание да подам сигнал, откакто бях упомената поименно. Вече обаче е формирано произвеждане и на по-късен стадий евентуално ще се наложи да дам писмени обяснения”, разяснява преподавателят по Конституционно право в студиото на „ Събуди се”.

Доцентът уточни, че не знае кои са нейните сътрудници, подали сигналите за плагиатство. Наясно е единствено, че ще се направи инспекция дали те са възможни. „ Аз влязох в този скандал инцидентно. Не съм индивидът, дал сигналите на уеб страниците, които са правили проверки”, добави тя.

Като подарък доцент Киселова е получила книгата на Петър Илиев. „ Когато сложих въпроса, че има неща, които ме смущават, организирахме два диалога. Не бях задоволена. Тъй като тогава трябваше да продължим да живеем, да го кажем по този начин, аз насочих напъните си към друга посока”, сподели преподавателят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР