Три седмично бебе момиченце е било изнасилено от 14-годишно момче

...
Три седмично бебе момиченце е било изнасилено от 14-годишно момче
Коментари Харесай

Потрес във Флорида: Малолетен изнасили новородено, а родителите снимат

Три седмично бебе момиченце е било изнасилено от 14-годишно момче в дом за приемни грижи, до момента в който виновните възрастни знаели, че той има и предходни обвинявания за полово принуждение над по-малки деца в Окала, Флорида,

Приемните родители сложили скрити камери в целия дом, те записали младежът да насилва новороденото в продължение на повече от 20 минути.

Повдигнато е правосъдно обвиняване, в което се твърди, че майката на момчето му е пускала порно филми и е правила секс пред него, до момента в който той бил малко дете.

Твърди се, че момчето е направило полово принуждение над петгодишно момиче, когато е бил на девет години, и имало съмнения, че той също е насилвал по-младия си осиновен брат в приемния дом, написа в правосъдните документи.

Приемните родители са сложили видеокамери към къщата, с цел да следят момчето заради поведенчески проблеми и даже са заключвали вратата на спалнята си през нощта.

Той беше под тяхната грижа, дружно с по-голямата си сестра, още от бебе.

Насилието над бебето е станало през март 2019 година, заяви USA Today.

В исковата молба до съда се твърди, че две локални групи, които дават услуги за протекция на детето, са били наясно, че младежът е насилвал полово дребни деца в предишното и не са съумели да защитят останалите приемни деца в дома.

Двете организации са съдени от адвокатска адвокатска фирма Justice for Kids, която е профилирана в каузи, свързани с измъчвани, повредени и ранени деца в приемна грижа.

Стейси Шмерлинг, юрист от Justice for Kids, съобщи пред USA Today: „ Тази покруса в никакъв случай не е трябвало да се случва. Семейството в никакъв случай не е трябвало да има лиценз да се грижи за тези уязвими деца. “

Започнало е следствие от Държавния департамент за деца и фамилиите.

Той разкрива, че здравна експертиза е удостоверила, че бебето е било изнасилено. Тийнейджърът е упрекнат и преследван като малолетен извършител.

Присъдата му обаче не е част от обществения списък.

Приемните родители осиновили момчето, тогава малко дете, и сестра му през 2011 година Той има личностно разстройство и безпокойствие, както и поведенчески проблеми като обири, заличаване на имущество, бягства от вкъщи и посещаване на нецензурен уеб страници, до момента в който останалата част от фамилията спи.

Приемните родители почувствали, че на момчето „ не може да се има доверие “ и „ не може да бъде оставено без контрол в къщата “.

Твърди се, че момчето е тормозило полово момиче на пет години, когато е било на девет години през 2013 година

През 2016 година по-малкият му осиновен брат направи изказвания „ за„ дупето му “и нещата, които по-големият му брат е правил, акцентирайки опцията момчето да е злоупотребявало с по-малкото дете “, се твърди в исковата молба.

Томас Дикел, детски невропсихолог, сподели, че триседмичното бебе е претърпяло психическа контузия, която може да се прояви, когато е порасне.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР