Три са жертвите на руската атака с дрон камикадзе срещу

...
Три са жертвите на руската атака с дрон камикадзе срещу
Коментари Харесай

Три са жертвите на руската атака с дрон камикадзе в Киев

Три са жертвите на съветската офанзива с дрон камикадзе против жилищна постройка в Киев, разгласи администрацията на президента Володимир Зеленски.
Две от жертвите
са младо семейство – мъж и жена, бременна в шестия месец. Под руините на блока са избавени 19 души, ранените са четирима.

По-рано кметът на Киев Виталий Кличко разгласи, че е извадено тялото на мъртва жена от разрушената постройка в Шевченковски квартал. След като безпилотникът се заби в постройката тази заран, тя бе разрушена до основи, избухна и пожар.Следователи и спасители не престават да работят на мястото. Трима потърпевши са настанени в болница.

Тарас Логинов, представител на Червения кръст, съобщи, че дамата, чиято гибел е открита първа, е била над 60-годишна.
Продъжава разчистването
на отломките. Възможно е да има още хора.

В понеделник, в 6:23 ч. в Киев беше оповестена въздушна паника, която продължи съвсем три часа.

По-късно стана известно, че съветските окупатори са атакували Киев с безпилотни самолети камикадзе, иранско произвеждане. Регистрирани са четири удара и всичките са в Шевченковски регион.

“Цяла нощ и цяла заран врагът тероризира цивилното население. Безпилотни самолети камикадзе и ракети нападат цяла Украйна. Има нахлуване против жилищна постройка в Киев. Врагът може да удари градовете ни, само че няма да успее да ни пречупи. На окупаторите им следва единствено заслужено наказване и презрението на бъдещите генерации. На нас ни следва победа ”, сподели Зеленски.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР