Три са факторите, които ще бъдат взети предвид за това

...
Три са факторите, които ще бъдат взети предвид за това
Коментари Харесай

Мария Габриел: Всеки министър ще получи оценка за своята работа по три показателя

Три са факторите, които ще бъдат взети поради за това кои министри ще останат при ротацията.

 

Това съобщи пред публицисти вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел в Научноизследователския институт по криминалистика и криминология в Министерство на вътрешните работи, където беше показана автоматизирана система за лабораторен разбор на кръвни проби за съществуване на наркотични субстанции.

„ Първо - резултатите от работата на всеки един министър. Имаме управническа стратегия с ограничения, законодателни промени и промени. 

България е парламентарна република и всякога, когато Народното събрание работи добре с изпълнителната власт, разрешава да се одобряват значими за страната неща, уточни вицепремиерът, съобщи Българска телеграфна агенция.

„ С министъра на вътрешните работи Калин Стоянов работим добре “, сподели Габриел на въпрос дали той ще бъде част от държавното управление и след ротацията на министър председателите.

„ Ако министър председателят и вицепремиерът, в съгласие с водачите на политическите партии, подкрепящи държавното управление, преценяват, че аз следва да остана министър на вътрешните работи и след ротацията, аз съм подготвен да довърша това, което съм почнал “, съобщи Калин Стоянов, който взе участие в брифинга на Габриел.

Министерство на външните работи следи обстановката в Червено море. Много е значимо във всяка една обстановка да имаме водещ принцип, а това е здравето на нашите сънародници и опцията те да се завърнат. Не приказваме за включване на България в интервенция, а по-скоро за продан на информация, сподели още вицепремиерът.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР