Три ракии изпил шефът на Пътното управление в Перник вечерта,

...
Три ракии изпил шефът на Пътното управление в Перник вечерта,
Коментари Харесай

Шефът на Пътното управление в Перник изпил три ракии преди да седне зад волана


Три ракии изпил шефът на Пътното ръководство в Перник вечерта, когато беше заловен пийнал зад кормилото. Това е обяснил самият Петър Басмаджиев пред патрулните служители на реда, заяви Слави Лазов, шеф бранш „ Пътна полиция” в ОДМВР-Перник, съобщи Нова телевизия.

Басамджиев беше заловен пийнал зад кормилото в неделя сутринта. Дрегерът е отчел 1,6 промила. По закон такова нарушение се санкционира със затвор от 1 до 3 година и лишаване на книжката. Очаква се през днешния ден той да напусне поста си.

Басмаджиев е началник на Пътното в Перник едвам от месец. Бил и претендент за общински консултант. Преди това се е занимавал с частен бизнес, взел участие е и в приватизационни покупко-продажби.

„ При обход на патрулите в неделя сутринта, към 03:30 часа е спрян за инспекция в централна градска част на Перник. Извършената проба е отчела 1,66 промила”, описа Слави Лазов, шеф бранш Пътна полиция в ОДМВР-Перник. „ Признал е тестът, само че е отказал кръвна проба. Признава, че е използвал алкохол, няма спор с полицията”, изясни още Лазов.

По думите му е почнало бързо досъдебно произвеждане, а материалите са предоставени на проверяващия служител на реда.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР