Три проукраински формации, съставени от руснаци, твърдят, че са започнали

...
Три проукраински формации, съставени от руснаци, твърдят, че са започнали
Коментари Харесай

Въоръжени групи с операция в Русия: Москва твърди, че ги е отблъснала

Три проукраински обединения, формирани от руснаци, настояват, че са почнали интервенция в Русия, с цел да се бият против армията на Путин. Според Москва офанзивите против погранични области са отблъснати.

Сражаващите се за Киев съветски паравоенни групи разпространиха фрагменти от нахлуването си. Те настояват, че управляват две селища в граничните с Украйна Курска и Белгородска области.

Щети по сериозна инфраструктура има и на други места във вътрешността в съветската територия

„ Синхронизирахме това с така наречен избори, в които ние като жители на Русия имаме право да участваме. Искаме за децата ни обикновено и цивилизовано бъдеще без наказания, без репресии, без избори, в които нямаш избор. И най-важното – без война “, съобщи Алексей Барановски, представител на Легиона за избавление на Русия.

Киев отхвърли присъединяване и съобщи, че става дума за самостоятелни организации, настоящи на родна земя.

Висвалдас Кулбокас е бил осведомен, че Киев е отчаян от думите на папата

Губернаторът на Курска област подреди учебните заведения да минат в онлайн режим. А съгласно Москва нападенията са предотвратени.

„ Украински терористични обединения с танкове и БТР-и се пробваха да навлязат на съветска територия от 3 фронта. Самоотвержените дейности на съветските военни отблъснаха всички офанзиви “, сподели Игор Конашенков, представител на съветското министерство на защитата.

По-рано денем Русия заяви за 25 украински дрона в разнообразни елементи на страната. Ударени са петролни обекти, измежду които огромна рафинерия на „ Лукойл “ в Нижни Новгород, на към 800 километра от украинската граница.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР