Три пропускателни пункта ще има за официалното поклонение пред Паметника

...
Три пропускателни пункта ще има за официалното поклонение пред Паметника
Коментари Харесай

Три пропускателни пункта за поклонението пред Левски в София

Три пропускателни пункта ще има за формалното поклонение пред Паметника на Васил Левски в центъра на София довечера. Днес се отбелязва 150-годишнината от гибелта на Апостола на свободата. Възпоменателната церемония-поклонение пред Паметника на Апостола на свободата в столицата е с начало 18.00 часа.

За сигурността на присъстващите на събитието ще се прави инспекция от чиновниците на Националната работа за защита (НСО) за общоопасни предмети и субстанции. Желаещите да участват ще влизат през три пункта за инспекция. Единият е на кръстовището на бул. " Васил Левски “ и ул. " Оборище “, вторият при бул. " Дондуков “ и бул. " Васил Левски “ и третият е при бул. " Янко Сакъзов “ и ул. " Панайот Волов “.

Проверките ще са сметалдетектори за съществуване на огнестрелни и хладни оръжия, остри предмети, експлозиви и леснозапалими субстанции, източници на йонизиращи лъчения, пиротехнически произведения. Няма да се позволяват жители с обемисти багажи и ще бъде стеснен достъпът на лица във очевидно несъответстващо положение също ще бъде лимитиран. Цветя могат да бъдат поднасяни пред Паметника през днешния ден до 15.00 часа и след привършване на формалната гала. 

Пропускането за жители стартира в 17 часа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР