Три производства срещу Добромир Атанасов се търкалят в прокуратурата, а

...
Три производства срещу Добромир Атанасов се търкалят в прокуратурата, а
Коментари Харесай

Рижата, Горан, а сега пък Добромир Дроба – кога ще ни отървете от рецидивистите, питат бургазлии

Три производства против Добромир Атанасов се търкалят в прокуратурата, а Дроба през ден го арестуват за едно и също - обири и произвеждане на пико

Добромир Атанасов със звучния прякор Дроба от повече от година тероризира Бургас.

Преди ден чиновници на отдел „ Криминална полиция “ при ОДМВР – Бургас са го задържали за следващ път в региона на кръстовището на бургаските улици „ Пробуда “ и „ Калоян “ – директно до ОУ „ Любен Каравелов “.  42-годишният Добромир Атанасов е обискиран, в него не е имало нищо, само че при осъществената инспекция в дома му на ул. „ Пробуда “ намерили и иззели прахообразно вещество /метамфетамин/ с тегло към 10 грама. Работата по случая продължава.

На 25 януари 2022 година за първи път стана прочут наркоготвачът от Италианската махала Добромир Атанасов – Дроба, откакто криминалистите разрушиха наркокухнята му на ул. „ Дебелт “. В парцела тогава са намерили богат подбор от вещества, течностите и предмети за произвеждане на пико.

След няма и два месеца последва ново забавно заглавие – „ Сгащиха тройка готвачи на дрога в Италианската махала - Добромир Дроба, Бранко и Катя Миризливата “. На същия адрес на ул. „ Дебелт “, с сходен боеприпас за произвеждане на опиати.

Следващият сходен удар, за който писахме, беше чак през септември 2022 година, само че това не значи, че през няколкото месеца, в които не е излизала информация, Дроба и приятелите му са загърбили обичаното си занятие. На 19 септември Дроба бе хванат дружно с различен бургазлия със гласовит прякор – Христо Димитров – Рибката. При претърсването е  намерено огромно количество опиати, голям брой прекурсори и всичко належащо за приготвянето на пико, несъмнено.

Тогава, за изненада на всички, Дроба бе видян да се разхожда по основната улица на Бургас още на идващия ден след задържането.

Следващата изява на Дроба, несъмнено не закъсня. На 11 октомври 2022 година в бюлетина на ОДМВР-Бургас присъстваше още веднъж разрушена нарколаборатория на адреса на Добромир Атанасов на ул. „ Дебелт “. Полицаите бяха намерили и иззели – жълтеникаво кристалообразно вещество, пластмасова бутилка с белезникаво течно вещество и три свивки с жълтеникаво кристалообразно вещество – пико, несъмнено.

Проверка на Флагман.бг откри, че в Окръжна прокуратура – Бургас сега има формирано досъдебно произвеждане за държане на прекурсори и материали за произвеждане на наркотични субстанции. Там обаче датата на задържане се оказва друга от описаните по-нагоре – 16 юни 2022 година още веднъж на улица „ Дебелт “. По това произвеждане следва да притеглен като обвинен.

 Има и други две досъдебни производства, по които Дроба упрекнат в Районна прокуратура – Бургас. И двете са за обири.

Първото поради отмъкнати от него тв приемници за общо 1355 лв. – няколко на брой. Престъплението е осъществено от 13 до 19 ноември 2022 година през счупено стъкло на парцел.

Второто е за кражба от мазе на блок 2 в бургаския ж. к. „ Меден рудник “, откъдето е отмъкнал движимости за 263 лева, измежду които циркуляр и караоке тонколона. Престъплението е осъществено на 14 юни 2022 година

 Причината да създадем този преглед е писмо, което дойде в публицистичната поща на Флагман.бг. В него поданици на бургаския ж. к. „ Възраждане “ питат: „ Докога ще поносим Добромир Атанасов – Дроба да се разхожда умерено и все едно и също. Сега просто е сменил адреса с още по-опасно място – в непосредствена непосредственост до учебно заведение, цялостно със стотици подрастваши? То не бяха Симеон Стоянчов – Малката Рижа, който бе хващан и пускан през ден, а непрестанно правеше нови зулуми. То не беше Горан Горанов, който безусловно подлудяваше цялостен Бургас… “

ВСИЧКИ ПОДРОБНОСТИ ЗА ДОБРОМИР АТАНАСОВ - ДРОБА - ВИЖ В НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР