Три поредни дни - от 26 до 28 октомври включително,

...
Три поредни дни - от 26 до 28 октомври включително,
Коментари Харесай

Есенни дни на модата превземат столицата

Три следващи дни - от 26 до 28 октомври в това число, ще бъдат напълно отдадени на дамската и мъжка мода, присъща за наближаващите месеци. Събитието, наречено "Дестинация: Есен ", ще се организира на Водна сцена на Paradise Center и се обрисува като едно от най-сериозно представящите последните международни фешън трендове у нас. Проявата ще притегли феновете на стила в петък от 17 ч., а в събота и неделя - от 16 ч.
Напълно гратис всички посетители на събитието ще имат опция да получат фешън препоръки за метода си на обличане от един от най-хубавите стилисти у нас - Кристиан Пижов. Това обаче не са всички изненади, които уредниците са приготвили за посетителите на трите дни на модата в мола. Гостите ги чакат още куп скъпи препоръки за техния външен тип, както и безвъзмездни грим и прическа от водещите салони и обекти за хубост в най-големия български търговски център.
Специално поканена, с цел да съветва на място посетителите, е и Румяна Пенева, която ще оказва помощ за освежаването на стила им посредством цветови разбор. В петък, събота и неделя ще бъдат изложени най-актуалните сетове за сезона на водещи фешън марки, част от които участват извънредно в Paradise Center.
На инцидентен принцип на 5 ноември ще бъдат определени трима души, които са качили своя фотография във фейсбук страницата на мола в особено основан пост за събитието. Един от тях ще завоюва огромната премия - трогателен уикенд за двама от Riu Pravets Resort, а другите ще получат похвали от няколко магазина за хубост.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР