Три пожара в необитаеми постройки снощи в Хасково. Горяха сграда

...
Три пожара в необитаеми постройки снощи в Хасково. Горяха сграда
Коментари Харесай

Три пожара снощи в необитаеми сгради в Хасково

Три пожара в необитаеми постройки нощес в Хасково. Горяха постройка до някогашен тютюнев склад на ул. „ Средна гора “ против зала „ Спартак “ и две къщи- в кв. „ Куба “ и на ул. „ Добруджа “. На помощ на хасковските огнеборци дойдоха екипи от Димитровград и Харманли.

Привечер огромен пожар избухна в сграда, част от някогашен тютюнев склад на ул. „ Средна гора “ против зала „ Спартак “. Огнеборците съумяха да угасят пламъците и не разрешиха да се трансферират към огромния някогашен тютюнев склад.

Малко по-късно е пламнала необитаема къща в кв. „ Куба “, където живеещите в прилежащите са били евакуирани поради риска огънят да се популяризира. Няма потърпевши при случая.

Около 23 часа е избухнал трети пожар в града- необитаема от години остаряла къща на ул. „ Добруджа “ при кръстовище с ул. „ Преслав “. В същото време пламна и четвърти пожар край хасковския кв. „ Република “.

Предстоят огледи на място, с цел да бъдат изяснени аргументите за пораждане на пожарите и дали става въпрос за тенденциозен палеж.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР