Три PCR теста за Covid-19 ще трябва да направят Линда

...
Три PCR теста за Covid-19 ще трябва да направят Линда
Коментари Харесай

Три PCR теста за сестри Стоеви преди турнир в Дания

Три PCR теста за Covid-19 ще би трябвало да създадат Линда Зечири и сестрите Стефани и Габриела Стоеви преди за стартират присъединяване си в мощния интернационален шампионат по бадминтон от World Tour Super 750 в Одензе (Дания) с награден фонд 750 хиляди $. Това описа особено за БНР Линда Зерири.

„ Имаме заложен ден, в който би трябвало да пристигнем. Трябва да покажем отрицателен PCR тест, който да е изработен 24 часа преди идването. На летището още веднъж ще бъдем подложени на тестуване. След това ще ни откарат в хотела, където за трети път ще преминем през това проучване. При състояние, че е отрицателен би трябвало да останем 24 часа под карантина в хотелските стаи. Чак по-късно ще имаме право да създадем първа подготовка в съществена зала. Това е един дълъг и прецизен развой, само че в случай, че това е един от дребното шампионати, които ще се проведат, за нас е опция и го чакаме с неспокойствие “, показа състезателката, стиганала до 26-о място в международната класация.

Преди няколко дни бронзовата медалистка от европейското състезание през 2015 година завоюва купата от Откритото състезание на България по бадминтон.

“Чувството от това да се състезаваме още веднъж беше неповторимо. Беше ужасно предизвикателство, от което бяхме лишени зели 7 месеца. Вълнението беше голямо. Много съм щастлива, че имах опцията да се състезавам още веднъж и съм по-благодарна от всеки път. За страдание, не всички състезатели, които имаха предпочитание да вземат участие, получиха позволение. Но имаше участници от Словения, Хърватия, Испания. Турнирът беше на едно положително равнище, имайки поради обстановката, в която се намираме. По отношение на противоепидемичните ограничения организацията беше безупречна. Всичко мина без никакви затруднения “, разяснява още Зечири.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР