Три пъти седмично, с личен треньор и с много мотивация

...
Три пъти седмично, с личен треньор и с много мотивация
Коментари Харесай

На 63: Мелани Грифит тренира 3 пъти седмично и изглежда зашеметяващо

Три пъти седмично, с персонален треньор и с доста мотивация – Мелани Грифит не оставя годините да я стопират да се грижи за себе си или да я забавят по какъвто и да е метод!

На 63 тя отделя още повече време и старания, с цел да поддържа фигурата си, в сравнение с преди и в центъра на това са постоянните тренировки във фитнеса с персонален треньор.

Актрисата показа видео в профила си в Instagram, на което виждаме, че треньорът й обръща внимание на главните мускулни групи с извършения за дупе, стомах и ръце. Разбира се, не липсва и най-важната съставна част на всяка добра подготовка – доза комизъм и положително въодушевление.

Мелани не стопира да предизвика своите фенове с по-разголени фрагменти, на които потвърждава, че възрастта за нея несъмнено е единствено цифра.

Холивудската звезда се е омъжвала четири пъти за трима мъже - два пъти за Дон Джонсън и за Стивън Бауър и Антонио Бандерас.

Мелани Грифит се омъжи за Джонсън през 1976 година Дъщеря им Дакота е на 28 години. Тя се роди през втория им брак, който продължи от 1989 година до 1996 година В промеждутъка Мелани Грифит беше омъжена за Бауър - от 1981 година до 1989 година Двамата имат наследник Александър на 32 години. От брака с Антонио Бандерас актрисата има щерка Стела на 21 години.

Актрисата признава, че е в положителни връзки с някогашните си съпрузи и още ги обича, само че разкри, че не би се омъжила още веднъж.

"Наистина не мисля, че бракът към този момент има някакво значение за който и да било ", споделя актрисата пред сп. "Инстайл ". "Особено в случай че си на 60, имаш четири деца и живееш както постоянно си желал. Защо да се бракосъчетавам? Бих желала да се влюбя и да имам връзка, само че това не се случва. Продължавам да диря. Имах няколко любовници, само че не и връзка ".
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР