Три отделни синдиката, представляващи стюардесите в големите авиокомпании в САЩ,

...
Три отделни синдиката, представляващи стюардесите в големите авиокомпании в САЩ,
Коментари Харесай

Стюардесите държат пикети и митинги в знак на протест срещу нови договори, повишения на заплатите

Три обособени синдиката, представляващи стюардесите в огромните самолетни компании в Съединени американски щати, пикетират и организират манифестации на 30 летища във вторник, до момента в който упорстват за нови контракти и по-високи заплати.

Стюардесите са все по-разочаровани, че водачите са спечелили голямо нарастване на заплатите предходната година, до момента в който не престават да работят за заплати, които в някои случаи не са се увеличавали от няколко години.

Те настояват, че не са били възнаградени за работата по време на пандемията и за това, че са виновни за сигурността на пасажерите.

реализираха ново договорно съглашение през август, включващо огромни нараствания на заплатите и бонуси. Скоро по-късно през декември American реализира съглашение с почти 15 000 сътрудници за обслужване на пасажери, заяви тогава Dallas Morning News.

Протестите във вторник бяха проведени от Асоциацията на стюардесите (AFA), която съставлява екипажите на United Airlines и няколко други превозвачи; Асоциацията на професионални...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР