Три отбора са с пълен актив от точки в АМФЛ-Варна.

...
Три отбора са с пълен актив от точки в АМФЛ-Варна.
Коментари Харесай

Три отбора са с пълен актив от точки в АМФЛ-Варна

Три тима са с цялостен актив от точки в АМФЛ-Варна. Става дума за Порто и МФК Монтана в Premier лигата и дубъла АМФК Лудата тайфа в Win 2. Ето и какво се случи през миналата седмица в четирите лиги на конкуренцията по минифутбол в морската столица.

 

Premier лига

Порто - Ди Ес би с 4:2 АМФК Лудата Банда в дуел от Premier лигата на АМФЛ-Варна. Коцето заби две попадения и стана Играч на мача, а Христов си означи два автогола. Той порази и противниковата мрежа, каквото направи и Стоянов.

МФК Монтана записа сложна и доста значима победа против Зеленина с 3:2. Вълев и Дакера означиха по две попадения за двата противника, а победния гол бе забит от опитния Цветан Миланов-Мечката.

МФК Черно море задълбочи рецесията в тима на Флотски Арсенал, нанасяйки му пета поредна загуба. " Моряците " биха с 4:3, макар че в началото изоставаха с 0:2 след попадения на Боев и Неделчев. Великов обаче заби хеттрик, поради което стана Играч на мача, а един гол добави Станков.

МФК Балерини победи МФК Тича с 4:1. Симеонов, Иванов, Кадир и Игнатовски се разписаха за триумфа, като първият взе и наградата за Играч на мача. За противника осъществя Ванко.

 

 

Win 1

Parkmart записа нов триумф в Win 1, откакто надви с 4:2 над Бандата на Града. Давидов се регистрира с хеттрик, а Димитров добави едно попадение. За съперника осъществя Нури.

МФК Волов продължава да " диша във врата " на водача, като в този кръг би с 5:1 Eurotex Boys. Над всички бе Василев, който заби хеттрик и бе избран за най-хубав в срещата, като Ангелов и Димитров прибавиха по едно попадение. За изгубилия отбор прецизен бе Джибрата.

Вино и Мезе записа триумф с 3:1 над Лудогорец-Доброплодно. Цветков, Димитров и Вълев се разписаха за триумфа, а за " орлите " осъществя Стоянов. Любо стана Играч на мача

MFK TNT - ZARAFA излъга с 5:4 Атлетик Провадия. Михнев и Иванов (№1 в срещата) се разписаха по два пъти, а един път това стори Добрев. За провадийци вкараха Дидо Николов (2) и Радича (2).

Спейс Тийм надви над МФК Пекарни Чочо с 4:3. KIKO изригна с хеттрик, който му донесе и при за за №1 в срещата, а един път прецизен бе Букоев. За " пекарите " два пъти означи Алексиев.

 

Win 2

Дубълът на АМФК Лудата Банда удари с 5:2 ФК Ария в Win 2. Ицо заби три попадения, което му донесе премията за MVP, а Недев и Филипов прибавиха по един. Иванов и Митака вкараха за противниковия отбор.

Red Partners и МФК Монтана приключиха 1:1. Гената си означи автогол, с който символичните посетители поведоха, само че Кардашев съумя да изравни, а Бакалов от " алените " бе избран за MVP.

Пластхим (Аксаково) излъга с 3:2 Розовите Мамби. Янчев блесна с хеттрик, а съотборникът му Атанасов стана MVP. Торлев и Герге вкараха за " змиите ".

Шато Вапцаров победи безапелационно с 8:2 Локдаун. С хеттрик се регистрира Иванов, Борко и Йорданов (MVP) прибавиха по две попадения, а Маринчо - едно. За противника два пъти се разписа Ненчев.

FC DJIEN и Castalia направиха 1:1. Точни бяха Кирилов и Колев. За №1 в срещата бе избран М. Христов от състава на символичните посетители.

 

Win 3

Няма Такъв Отбор излезе отпред във краткотрайното класиране на Win 3 след триумф с 6:3 над ФК Дружба. Димитров (Играч на мача) блесна с хеттрик, Иво означи два гола, а Белолипетский - един. За " добричлии " осъществиха Стоянов (2) и Димов.

Red Partners би с 5:1 FC Lions.

Digital United се разправи с МФК Одисея с 10:2. Wild и Гастака изригнаха с хеттрик, а по два пъти противниковата врата поразиха Дойч и ПЕРКАТА. За изгубилия отбор два заби Никча.

ФК Девня се завърна на победния път в, надделявайки със 7:3 против Therma Village. Кателиев заби хеттрик, което му донесе наградата за най-хубав в мача, два пъти се разписа Иванов, а по един път - катера и Георгиев. За " хотелиерите " вкара Атанасов.

ФК Филмари излъга с 5:2 МФК Дългопол. Велев (Играч на мача), Стоев и Великов бяха точни за триумфа, а за изгубилия отбор - Илиев и Борисов.

ФК Горното надигра с 4:1 ФК Сокол. Африканеца вкара два гола и стана MVP, а по един прибавиха Ананаса и Максимов, до момента в който за съперника означи Мика.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР