Три от водещите клиники в УМБАЛ Св. Иван Рилски ще

...
Три от водещите клиники в УМБАЛ Св. Иван Рилски ще
Коментари Харесай

Безплатни консултации в три клиники на Св. Иван Рилски

Три от водещите клиники в УМБАЛ " Св. Иван Рилски " ще съветват гратис по случай 19 октомври - Денят на Св. Йоан Рилски Чудотворец, небесният настойник на болничното заведение, оповестяват от здравното заведение.

Става въпрос за Клиниката по хематология и онкология, Клиниката по обща и ендоскопска хирургия и Клиниката по нефрология. Заради усложнената конюнктура в страната, обвързвана с коронавирусната пандемия, консултациите няма да бъдат на място в болничното заведение, а по документи.

За задачата от 19 до 23 октомври пациентите могат да изпратят своите образни и други проучвания, епикризи, свързани със болестта им, на посочения от всяка клиника имейл.

От болничното заведение предизвестяват, че консултациите се отнасят единствено за документи, получени в цитирания период и касаещи болести, които се лекуват в съответната клиника.

" Бихме желали да създадем жест освен към пациентите в София, само че и към тези от провинцията, които другояче би трябвало да пътуват няколко пъти сред столицата и своето обитаемо място. Така те ще пътуват единствено един път, при положение, че сътрудниците преценяват, че положението им изисква лекуване в болница ", изяснява проф. Антоний Филипов, шеф на Клиниката по обща и ендоскопска хирургия.

Той се е ангажира персонално да отговори на всички пациенти, които потърсят мнението му сред 19 и 23 октомври.

Клиниката по обща и ендоскопска хирургия към УМБАЛ " Св. Иван Рилски " е ориентирана към миниинвазивната и лапароскопска диагностика и лекуване. Тя разполага с всички нужни запаси за съвременна диагностика и лекуване на болесттите на коремната стена, всички вътрешни органи и ретроперитонеалното пространство, седалището, ануса и перианалното пространство.

Имейл за изпращане на документи: [email protected]

Според Индекс на българските лечебни заведения Клиниката по хематология и онкология е преди всичко в страната по брой на лекувани пациенти. В нея се ползват всички модерни способи за лекуване на хематологични и онкологични болести.

Имейл за изпращане на документи: [email protected]

Най-отличителната линия на Клиниката по нефрология към УМБАЛ " Св. Иван Рилски " е по-широкият профил. В нея с изключение на нефролози, работят и двама ендокринолози. Двама от нефролозите имат още по една тясна компетентност - надлежно кардиология и имунология. Това е повода в клиниката да се лекуват някои от най-сложните случаи у нас - пациенти, които с изключение на бъбречно заболяване, имат и други затруднения като диабет, артериална хипертония, което изисква характерен метод.

Имейл за изпращане на документи: [email protected]

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР