Три от социални мрежи на Meta, компанията на Марк Зукърбърг

...
Три от социални мрежи на Meta, компанията на Марк Зукърбърг
Коментари Харесай

Facebook, Threads и Instagram се сринаха

Три от обществени мрежи на Meta, компанията на Марк Зукърбърг са недостъпни за консуматори от целия свят. Според уеб страницата DownDetector сривът е настанал към 17.00 ч. българско време. Особено наранени са Фейсбук и Threads, нито едно от двете приложения не се зареждаше във времето, когато на DownDetector.com започнаха да се появяват известия за спиране. Сигналите са стотици хиляди, а над две трети от тях са за проблем с логването. У нас казусът е подобен, при вси опит за влизане в мрежата тя желае ключова дума, само че не дава достъп, а опитите за двуфакторна идентификация с есемес код на телефона съща са безуспешни. Самата система за изпращане на кодове също не работи.

Емисиите в Instagram не се опресняват за някои консуматори, до момента в който други към момента имат достъп до приложението. До момента няма коментар от Meta на какво се дължи спирането. Подобен огромен срив имаше през 2021 година, когато Фейсбук, Instagram и WhatsApp не работеха повече от шест часа. Тогава от Фейсбук, оповестиха, че спирането е породено от „ промени в конфигурацията на главните рутери “.

  „ Наясно сме, че хората имат проблеми с достъпа до нашите услуги. В момента работим по това “, заяви малко по-късно представителят на Meta Анди Стоун в профила на компанията в обществената мрежа на Илон Мъск, X.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР