Три от малкото останали живи и големи дървета на централния

...
Три от малкото останали живи и големи дървета на централния
Коментари Харесай

Абсурд в Lupa.bg: Кръчмар бетонира дърветата до парламента

Три от дребното останали живи и огромни дървета на централния софийски площад „ Народно заседание ” са на път да умрат, откакто бяха съвсем бетонирани. Те от няколко дни се засипват с пясък, а от това се възползват леките коли, които паркират от горната страна им.



Така хитреещите водачи освен не калят гумите си, само че и намират елементарно място за паркиране в тази най-натоварена част от София. От през днешния ден дребното почва към дърветата, добре покрита с пясък, към този момент се и циментира и фугира, както изясни сърдит занаятчия пред Lupa.bg.



Според него от околните до дърветата шахти излиза вода, която пък заливала известен клуб наоколо. Затова притежателят на кръчмата взел ограничения и решил да бетонира почвата към дърветата, която съответно е оставена незапълнена с плочки след ремонта, който към момента продължава в тази част на София.

На въпрос на Lupa.bg фугирането не заплашва ли дърветата, които така и така се броят на пръстите на едната ръка на централния софийски площад, майсторът се ограничи с наглия съвет всеки да си гледа работата.



Припомняме, че ремонтът в региона докара до окончателно заличаване на жълти павета, за които фирмата-изпълнител „ Трейс Груп холд “ на видния строителен необут Николай Михайлов бе санкционирана със 100 000 лв.. Сега обаче се върви и към сходна кавга с флората пред Народното събрание, където всяко дърво е от изключителна значимост поради мръсния въздух. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР