Три определено не е много в секса, ако имате късмета

...
Три определено не е много в секса, ако имате късмета
Коментари Харесай

Перфектните пози за секс тройка

Три несъмнено не е доста в секса, в случай че имате шанса сътрудникът ви да е склонен за още един участник в заниманията в леглото.Секс триото подсигурява наслаждение за всички участници, само че е належащо да притежавате умения, изискващи повече усърдие и дарба. Когато ви се отдаде опция да изпитате това необикновено прекарване, изпробвайте тези най-разпространени пози:
1. Поза " Венец от маргаритки " (The Daisy Chain)



Изпълнява се като едната жена заеме кучешката поза, а другата застане в седнало състояние на ръба на леглото. Тя е извънредно възбуждаща и може да се извършва както с две дами и един мъж, по този начин и с двама мъже и една жена.

Хубавото при тази поза е, че мъжете могат да управляват ритъма и дълбочината на навлизане. При това състояние те имат образен достъп до самия акт, а спомагателното орално стимулиране на втората жена, може да усили половото му наслаждение и възприятието за надзор над обстановката.

2. Поза " Захапи ябълката " (Bobbing for apples)



При тази поза мъжът в легнало състояние. Докато едната партньорка му прави орален секс, другата е седнала върху лицето му, а той я задоволява с език.

За множеството мъже това е една от най-предпочитаните пози, когато вземат участие в тройка, поради самата визуализация на половия акт.

При тази поза дамите имат опция по едно и също време да дават и получават наслаждение от акта. Те получават свободен достъп до ерогенните си зони без да са лимитирани по някакъв метод. Позата е желана от тях, тъй като при нейното осъществяване, могат да бъдат както в подчинено, по този начин и в доминантно състояние.

3. Поза за стимулиране на G-точката (The G-Spot Jiggy)



Тук едната жена е застанала на колене, а другата е под нея. Мъжът е откъм гърба, като при осъществяването на кучешката. Докато мъжът прониква в едната партньорка, другата може да целува основата на пениса му, тестисите и перинеума, поучава askmen.com. Жената получава по едно и също време орално и вагинално стимулиране. Често в тази поза и двете дами изпитват оргазъм едновременно.

4. Двойно навлизане (The Double Penetration)



При тази извънредно известна в секс тройките поза дамата получава по едно и също време навлизане в ануса и вагината. Разбира се, по време на акта могат да се сменят и разнообразни пози като дамата редува орален, вагинален и анален секс.

Когато двамата мъже обхванат по едно и също време, пенисите им в допълнение се подтикват посредством фрикциите, което води до доста по-интензивен оргазъм.

За доста дами аналното навлизане е извънредно възбуждащо. Самият сексуален акт дава опция за по едно и също време стимулиране на всички чувствителни точки. Повечето дами, практикували двойно навлизане, споделят, че оргазмът е бил един от най-интензивните и продължителни в половия им опит.

5. Поза " Непрекъсната верига " (The Strap-On)



Това е поза, при която една от дамите употребява пенис колан (strap-on). Тя може да прониква както в мъжа, по този начин и в дамата. Позата е подобаваща за хора, които са в действителност по-разкрепостени, без полови задръжки и отворени към пробни преживявания.

Мъжете, които са изпитвали сходен оргазъм споделят, че няма нищо общо със общоприетата кулминационна точка. А за дамите потреблението на пенис колан им дава опция да управляват половия акт и да не се тормозят от преждевременната еякулация на мъжа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР