Три оферти са пристигнали във ФК ЦСКА 1948 за атакуващия

...
Три оферти са пристигнали във ФК ЦСКА 1948 за атакуващия
Коментари Харесай

Заваляха оферти за Георги Русев

Три предложения са пристигнали във ФК ЦСКА 1948 за атакуващия халф на отбора Георги Русев (24 г). Той прави възторг от началото на сезона и изявите му не са останали незабелязани. Вкара три гола досега, като още в първия кръг донесе успеха над Левски с 1:0, написа " Тема спорт ".

Едно от предложенията към този момент бе известно - от новака в Русия Торпедо Москва. Другите две са от датския Виборг и полския Легия Варшава. Ръководството на ФК ЦСКА 1948 е отказало всички три предложения досега, защото на този стадий не желае да се разделя с играча. В клуба считат, че могат да вземат доста повече от предлаганите досега пари, както и да бъде продаден в по-голям клуб.

Според треньорския щаб и босовете Русев занапред ще развива капацитета си и цената му фрапантно ще пораства. Очаква се в края на септември атакуващият халф да получи и повиквателна от новия селекционер на националния тим Младен Кръстаич.
 ФК ЦСКА 1948 опитва да продължи отличния си старт и против Ботев (Враца)
ФК ЦСКА 1948 опитва да продължи отличния си старт и против Ботев (Враца)

Мачът е от 21:00 часа

Днес ФК ЦСКА 1948 приема Ботев Враца в търсене на наложителни 3 точки. От началото на сезона отборът, воден от Любослав Пенев, записа 2 победи и 2 равенства.

С контузия от последния дуел с Хебър Пз е левият бек Джонатан Перейра, който може да остане отвън групата.

23-годишният нападател на ФК ЦСКА 1948 Едимар Жуниор-Жуниньо беше предан чартърен на отбора от Първа лига на Бахрейн - Ал-Наджма. Той пристигна през февруари, само че по този начин и не съумя да се наложи в тима. Сега не попадаше в проектите на Любо Пенев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР