Три нови продукта се очаква да представи Apple тази пролет,

...
Три нови продукта се очаква да представи Apple тази пролет,
Коментари Харесай

Какво ще представи Apple тази пролет

Три нови продукта се чака да показа Apple тази пролет, а огромният въпрос е какви тъкмо ще са те.
 iPhone SE 5G и по кое време да го чакаме
Кога ще се появи бюджетният iPhone SE 5G

Един от предстоящите модели на годината

Както към този момент знаем, един от тях би трябвало да е новият iPhone SE 5G, за чийто евентуален дизайн се изговори много през последните месеци.

Освен него съгласно Bloomberg компанията ще покаже и нов iPad Air с A15 чип и дизайн, сходен на този на iPad mini.
 Снимка 527968

Третият артикул най-вероятно ще е нов модел компютър, като доста евентуално е това да бъде нов iMac Pro, освежен с дизайна на последните цветни модели iMac.

Той ще разполага с новите разновидности на чипсета на Apple М1 Pro и M1 Max, a дисплеят му ще е с по-голям от 24 инча диагонал.

Възможно е обаче вместо него Apple дa покаже нов Mac mini с M1 Pro/Max чипове или пък MacBook Air с М2 чип, който като характерности и продуктивност се нарежда сред М1 и M1 Pro/Max.
 Снимка 504812

Очевидно всички артикули, които не се появят при пролетната премиера, най-вероятно ще бъдат показани през лятната такава.

В листата също попадат и нови слушалки AirPods Pro 2, които също ще са с изменен, по-компактен дизайн и нова кутийка, която ще може да издава тон, с цел да я намираме по-лесно.
 Снимка 532974

Изглежда, че ще би трябвало да изчакаме, с цел да разберем точния ред и състав на нови джаджи, които компанията ни е подготвила за тази година.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР