Три нови детски площадки са изградени в квартал Изгрев“ по

...
Три нови детски площадки са изградени в квартал Изгрев“ по
Коментари Харесай

Три нови детски площадки радват жителите на квартал „Изгрев“

Три нови детски площадки са построени в квартал „ Изгрев “ по взаимна самодейност на кмета на регион „ Източен “ – Иван Стоянов и жителите в региона.
Прочетете още
Живеещите на ул. Златорог “ №22, ул. „ Преспа “ №12 и ул. „ Лотос “ №1, се радват на общо 370м2, превърнати в площадки за деца в 2 възрастови групи – от 0 до 3години и от 3 до 12години. За усмивките на малчуганите са сложени подобаващи уреди за игра навън, а за спокойствието на родителите е инсталирано съвременно осветяване и видеонаблюдение.

Площадките бързо се трансфораха в обичано място за игри на най-малките и среща с другари на техните родители.

Продължение на облагородяването на квартала е и реализирането на различен план, иницииран от жителите, а точно построяването на нови паркинги.

Проблемите с паркирането в региона бяха решени със сериозна политика, без взаимни отстъпки – построените паркинги на ул. „ Преспа “ №2, 4 и 6,

ул. „ Босилек “ и ул. „ Лотос “, включват над 300 нови паркоместа, от които 10 са избрани за коли на хора с увреждания.

Тротоарите към паркоместата са асфалтирани, осъществено е и озеленяване. На обектите е инсталирано съвременно LED осветяване, а за сигурността се следи посредством непрекъснато видеонаблюдение.



 

Стараем се да мислим както за удобството при паркиране, по този начин и за майки с деца и ще продължим да работим за възстановяване на градската среда и качеството на живот в нея!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР