Три нощи избягалият затворник Младен Младенов спал по пейките в

...
Три нощи избягалият затворник Младен Младенов спал по пейките в
Коментари Харесай

Три денонощия полицията дири избягалия затворник, той спал по пейките в Пловдив

Три нощи избягалият пандизчия Младен Младенов спал по пейките в Пловдив. Едва на четвъртия ден той беше арестуван. Забелязан бил в региона на Гребната база от чиновник на Трето районно управление (на МВР), който подал сигнал. Това стана ясно от изказване на шефа на полицията Атанас Илков и наблюдаващия прокурор Румяна Калеева. В петък след обяд тя сподели пред " 24 часа ", че няма диря от 59-годишния дезертьор.

Задържането му е станало към 9 часа тази заран. Полицейският началник посочи като причина за изгубването на пандизчията диагнозата, която е научил от лекарите. Ставало въпрос за съществено онкологично заболяване. Възможно било да се е изплашил и да е липсващ.

„ Ще го лекуваме ”, зарекоха се от прокуратурата. И прибавиха, че режимът след задържането му е изменен от лек в непоколебим. Той ще бъде изправен на съд за бягството, където го чакат до 3 година отнемане от независимост. На Младенов му оставаха 4 месеца да излежи последната си шеста присъда, която е била постановена от смолянския областен съд м.г. Тя е била в размер на година и половина.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР