Три момичета от моето училище и три момичета от другото

...
Три момичета от моето училище и три момичета от другото
Коментари Харесай

Масовият бой в двора на училище в Бургас, причината - обида в интернет


" Три девойки от моето учебно заведение и три девойки от другото учебно заведение - като групата от другото учебно заведение е била 10-15 възпитаници. Поводът за това е отправяне на обиди в една от обществените мрежи или по тъкмо така наречен " чат лайв ", изясни Марияна Стефанова, шеф на учебно заведение " Васил Априлов ", представена от Нова телевизия.

Сериозно потърпевши деца няма, само че има такива, отнесли пестник и ритници по простъпка. " Ами, тъй като ме объркаха с друго момиче, което желаеха в действителност да бият. Удариха ми няколко шамара и ме хванаха за врата ", споделя Йоана от 6-и клас.

Охраната на учебното заведение не съумяла да предотврати случая. " Аз не съм видял бито дете. Покажете ми едно бито дете ", сподели охранителят Тодор Михалев.

" Удряха ме в краката, удариха ми два шамара. Казаха ми, че съм дребно хлапе и споделиха да си потеглям незабавно ", споделя Георги от 6-и клас.

На място пристигнала и полиция. Тази заран са извършени срещи с родителите на потърпевшите деца.

" За мен беше доста забавно да чуя от родителите, че някои от тях не знаеха, че децата им имат профили в обществените мрежи ", изясни директорката на учебното заведение. Родителите обаче са обезпокоени от случилото се.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР