Три месеца след старта на атрактивната онлайн кампания Благодарим ти,

...
Три месеца след старта на атрактивната онлайн кампания Благодарим ти,
Коментари Харесай

Близо 1 230 000 лв. спестиха клиентите на BILLA само за три месеца

Три месеца след старта на атрактивната онлайн акция „ Благодарим ти, че пестиш в BILLA ”, генерираните спестявания от страна на клиентите на комерсиалната верига са близо 1 230 000 лева Кампанията радва потребителите с опцията да икономисват средства, пазарувайки обичаните си висококачествени артикули и марки, предлагани в магазините на веригата. От старта на плана при започване на месец март до 1 юни, броят на записаните касови бележки е над 150 000, а участниците са близо 18 000. Предвид мощния интерес и безапелационните резултати, комерсиалната верига удължи интервала на осъществяване, като онлайн играта ще бъде годна до края на месец декември тази година.  
„ Да бъдем водачи и да се развиваме, значи освен да посрещаме провокациите и динамичността на потреблението, само че и да сътворяваме комфорт за бюджета на нашите клиенти и приятни страсти от извършването на покупки. Ето за какво свежите и висококачествени артикули в магазините ни са на налични цени, а стратегиите ни за преданост прибавят разнородни механизми за икономисване и развлечение. Резултатите от записаните касови бележки на потвърждават, че клиентите ни правят оценка това “, показа Норберт Мисбрандт, изпълнителен шеф на BILLA България.  
 Многократните опаковки, които подсигуряват свежа храна и чиста природа Многократните опаковки, които подсигуряват свежа храна и чиста природа
От стъпването си на българския пазар, BILLA България се развива като компания, която ясно осъзнава, че генерираните хранителни боклуци...
Кампанията разрешава на потребителите да наблюдават своите спестявания, а на 10 от тях, изтеглени на инцидентен принцип – да печелят електронни ваучери за извършване на покупки от магазини BILLA на стойност сбора от спестените суми от всички годно регистрирани касови бележки в края на месеца. Всеки клиент на веригата може да сътвори собствен самостоятелен профил на, като за задачите на акцията, е належащо при заплащане на каса да употребява BILLA Card, а след извършване на покупки – да записва данните от своята касова записка.  
Пълните условия за присъединяване в акцията „ Благодарим ти, че пестиш в BILLA “ са налични тук –.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР