Три месеца след края на Игра на тронове сериалът продължава

...
Три месеца след края на Игра на тронове сериалът продължава
Коментари Харесай

Джордж Мартин: Липсват ми времената преди "Игра на тронове"

Три месеца след края на " Игра на тронове " сериалът продължава да е настояща тематика, а писателят Джордж Р. Р. Мартин не стопира да дава отговор на въпроси на свои фенове за последните две книги от поредицата " Песен за огън и лед ". В изявление за " Гардиън " писателят съобщи, че ще се придържа към първичните си проекти и финалът на сериала по никакъв метод няма да повлияе на работата му по дълго чаканите заглавия.

Мартин сподели, че не се вълнува от отрицателните реакции, които провокира последния сезон на " Игра на тронове ". Почитатели на сериала даже направиха подписка с искане финалният сезон на шоуто да бъде презаснет. А разяснявайки многочислените теории на читателите за това по какъв метод ще продължи историята в книгите, той беше сбит: читателите ще би трябвало да почакат, с цел да схванат.

Писателят разяснява и по какъв метод се е отразил сериалът на персоналния му живот. Той означи, че му липсват старите времена, когато е можел да се движи по-незабелязано. " Вече не мога да пристъпя в книжарница, а това беше едно от обичаните ми неща на света. Сега вляза ли в книжарница, ме разпознават за 10 минути и към мен се струпва навалица ", сподели Мартин.

Авторът към този момент не желае да върви и на обществени събития, тъй като го чакат опашки от хора, които желаят да си създадат селфи с него. " Това не е толкоз занимателно, колкото беше преди ", сподели той.

За Мартин краят на " Игра на тронове " е бил нещо освобождаващо. " Не мисля, че сериалът ми се отрази доста добре ", означи той. " Точно това, което трябваше да забърза работата ми, я забави. Всеки ден сядах да пиша и даже когато имах добър ден, се усещах зле, тъй като си мислех: " О, Господи, би трябвало да завърша книгата. Написал съм единствено 4 страници, а би трябвало да съм написал 40 ".

За последно книга от поредицата " Песен за огън и лед " излезе през 2011 година Това беше " Танц с дракони ". Все още не е известно по кое време ще излезе идващият разказ " Ветровете на зимата ", нито " Мечта за пролет ", който би трябвало да постави точка на сагата.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР