Три месеца риалити и накрая грандиозен гаф съсипа финала на

...
Три месеца риалити и накрая грандиозен гаф съсипа финала на
Коментари Харесай

Три месеца риалити и накрая грандиозен гаф съсипа финала на „Ергенът“

Три месеца риалити и най-после величествен гаф унищожи финала на " Ергенът ". bTV без да желаят качиха на платформата си btvplus видео с първи думи на Магдалена и Надежда след финала на едно от най-гледаните излъчвания.

Двете хубавици беседват с Наум и разясняват по какъв начин тъкмо е завършила сантименталната приказка за тях.

Видеото обаче би следвало да бъде оповестено след излъчването на последния епизод от риалитито, тъй като споделя, че този път щастлива двойка от предаването не излиза. Оказва се, че Алек не избира нито една от участничките и даже не ги удостоява с наличието си, написа show.blitz.

Двете дами са разочаровани, че Алек даже не се е появил, с цел да разгласи решението си, а са били зарязани през видео, в което той споделя, че не може да вземе решение.

Минути след публикуването на видеото, bTV смъкнаха наличието, само че късно. Ето какво в конкретика се случва на финала и какво тъкмо споделят за обстановката Магдалена и Надежда: 

" Това бе нещо, което не съм очаквала. По никакъв метод няма да укорявам Алек за неговото решение и не имам намерение да го съдя. Не мога обаче да скрия разочарованието си от това, че той просто не се появи. В последна сметка аз проявявах храброст два месеца. Бях откровена и изцяло открита с него, гледайки го в очите. Очаквах просто да се появи. Щях да приема всяко негово решение, щях да го уважа ", сподели Маги.

" Когато те видях по пътеката, си мислех, че ще разкажеш отново някоя прелестна легенда за любовта и розите, след това ще ме измъчиш с няколко въпроса и след теб ще пристигна Алек. Със сигурност не чаках да не се появи и последният мъж, който ще видя, да си ти ", призна си Маги, с което дефинитивно се разкри какъв тъкмо ще е финалът.

" Видях те в далечината и в един миг първо помислих, че си Алек. Чаках да се появии. Бях сигурна, че ще пристигна до последно. Оглеждах се наляво-надясно. Гледах в очите на редакторите, с цел да може някой да се издаде, че е смешка. Изненадата беше неприятна ", призна още Магдалена.

Томова добави, че към този момент е дала прошка на Алек, тъй като единствено по този начин може да продължи напред и това да не остава в предишното.

" Никой не може да влезе в обувките му. Сигурна съм, че и за него не е било елементарно ", сподели тя.

После Маги признава, че в случай че не е усетила оня " клик " още първоначално, най-вероятно е щяла да пожелае да си отиде.

" Алек бе един от най-близките ми хора. След риалитито съм със смесени усеща. Не съм имала единствено неприятни моменти в имението. Едни от най-запомнящите ми мемоари са с Екатерина и Валерия и няма да ги не помни ", сподели още русокоската.

Тя признава, че и до ден сегашен се пита дали не е позволила тя някаква неточност, само че прибавя, че е била същински открита.

След края на изявлението й, в подкаста на " Ергенът " още веднъж се появява Наум, само че на различен тухлен декор. Пред него има преносим компютър, а там на видео диалог го чака Надежда. Той стартира диалога с думите " Наде, какво се случи? ".

" Както и в живота, има много обрати и непредвидени обстановки. Случи се непредвиденото, не толкоз прелестно за мен ", поде тя.

" Имах опцията много да помисля върху цялата обстановка и картина и неговата постъпка. Тогава ми беше много мъчително и обидно, че не се изправи пред нас. Сега към този момент, като мина много време си мисля, че и на него несъмнено не му е било елементарно да ни сервира тази информация и се е опитал да се отбрани самичък, като не се изправя пред нас ", съобщи Надежда.

" Тогава бях като бомба със закъснител прочувствена. Не знаех къде се намирам ", сподели тя.

По думите й позитивната част на това премеждие е, че е основала другарства с девойките.

" Вярвах, че ще срещна другарка там, само че не чаках да е повече от една. С най-малко 10 девойки имаме позитивни връзки. Те са ме усетили като човек и аз тях ", сподели тя и добави, че не е очаквала да е финалистка от началото.

" Като се опознах с Алек доста го желаех и желаех аз да съм финалистка ", прибавя тя.

На въпрос дали е дала прошка на Алек, Надежда отвръща:

" Не тая проклетия или горест в себе си. Това би било време. Няма какво да му прощавам. Пожелавам му благополучие. Искаше ми по друг метод да се бяха стекли събитията. Бих имала потребността да си поговорим и да се беше изправил пред мен ", споделя Надежда.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР