Три машини за копаене на криптовалути, известни като копачки“, бяха

...
Коментари Харесай

Откриха машини за криптовалута в общински помещения в Дупница

Три машини за копаене на криптовалути , известни като „ копачки “, бяха открити в общински пространства на стадиона в град Дупница, предадоха от „ Българска национална телевизия “. Инцидентът е бил видян от чиновници, които неотложно алармирали управляващите.

Според представители на полицията, машините за копаене на криптовалути са били изключени, когато са били открити и не са провокирали м атериални вреди на общинското имущество . Този факт демонстрира, че няма структурни проблеми на стадиона заради активността на тези устройства.

В момента проверяващите органи работят върху случая, пробвайки се да открият по какъв начин тъкмо и по кое време са се озовали тези копачки в пространствата. Разследването включва търсене на очевидци , инспекция на записи от видеонаблюдение и разбор на доказателства за схващане на всички условия към случая. Засега няма информация за обвинени лица или претекст за съществуването на копачките в стадионните пространства. 

Важно е да се означи, че криптовалутите и копаенето им са станали все по-популярни в последните години , което може да провокира интерес към сходни обстановки и произшествия. Въпреки това, настоящата инцидентна обстановка наподобява не е довела до съществени последствия.

След като следствието завърши, ще бъде предоставена спомагателна информация от управляващите и полицията по случая.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР