Три мача от 21-ия кръг на Първа лига ще се

...
Три мача от 21-ия кръг на Първа лига ще се
Коментари Харесай

Железничарско дерби и още два мача от Първа лига в събота

Три мача от 21-ия кръг на Първа лига ще се изиграят в събота, 25-ти февруари.

Стартът на следващия кръг от шампионата ще дадат ЦСКА 1948 и Арда Кърджали. Двата отбора се изправят един против различен на стадион " Витоша " в Бистрица от 12:30 часа. " Червените " позволиха изненадваща загуба от Ботев Враца в последния кръг и ще желаят да се върнат на победния път, до момента в който Арда стартира вихрено пролетния полусезон и записа два следващи триумфа - над Септември (1:0) и Локомотив Пловдив (5:0).

От 15:00 часа Спартак Варна посреща Ботев Враца във значима борба в дъното на класирането. " Соколите " са на последната позиция със единствено една победа от началото на сезона, а новият ментор Димитър Димитров-Херо ще е пределно окуражен да вземе трите точки. От своя страна врачани ще са с приповдигнато самочувствие след триумфа над ЦСКА 1948 в предходния кръг.

В 17:30 започва " железничарското " дерби сред Локомотив Пловдив и Локомотив София. " Смърфовете " са в тежка обстановка след тежката загуба от Арда с 0:5 преди седмица, като те не завоюваха и първия си формален мач за 2023-та година против Ботев Враца (0:0). От своя страна отборът на Станислав Генчев записа две следващи равенства - против Ботев Пловдив (0:0) и Септември (1:1).



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР