Три компании и една бизнес личност бяха отличени в четвъртото

...
Три компании и една бизнес личност бяха отличени в четвъртото
Коментари Харесай

130 проекта кандидатстваха за Наградите за иновации на Френско-българската търговска и индустриална камара

Три компании и една бизнес персона бяха отличени в четвъртото подред издание на годишните Награди за нововъведения, проведени от Френско-българската комерсиална и индустриална камара. 130 кандидатури се включиха в състезанието тази година. Те бяха оценени от пет разнообразни състава на жури, включващи специалисти от Управителния съвет на организацията, представители на бизнеса, на Посолството на Франция, както и на медиите.

Победителите бяха оповестени на стилна гала с над 270 посетители измежду които вицепрезидентът Илияна Йотова, вицепремиерът по ръководство на европейските средства Атанас Пеканов, Н.Пр. господин Жоел Мейер, дипломат на Франция, както и представители на институциите, сътрудници и членове.

„ Целта на този конкурс е да притегли вниманието към новаторски решения и значими планове, осъществени от фирмите през 2022 година, година на тежки геополитически и инфлационни рецесии. Въпреки компликациите, фирмите демонстрираха резистентност и ето ни през днешния ден по-силни и по-конкурентни! “, съобщи Стефан Делайе, ръководител на УС на ФБТИК в одобрение към участниците в състезанието и гостите на формалната гала.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР