Три коли са с щети, след като жена ги е

...
Три коли са с щети, след като жена ги е
Коментари Харесай

За да избегне котка, жена удари няколко паркирани автомобила във Варна СНИМКИ

Три коли са с вреди, откакто жена ги е ударала, тъй като се пробвала да избегне котка, която се появила на пътя, настояват варненци. Снимките са от Пазар Чаталджа на улица " Цар Асен ".



" Наша е алената кола. Много неприятно, защото всекидневно се постанова да транспортирам децата. Тази, която ни е блъснала, желала да избегне котка. Вероятно е била с несъобразена скорост, изобщо няма спирачен път ", написа Ивелина Панайотова-Ямболова, една от пострадалите.

Варненци яростно реагираха на случая. Някои се усъмниха в трезвеността на дамата, предизвикала злополуката. Други пък споделиха, че няма метод тя да се е движела в ограничаването.

" Май е гонила с колата тази котка... все едно три пъти е предходна от там ", пишат потребителите. " Тя идиотката си е идиотка и това няма нищо общо с котката. Утре може да каже, че е поради гълъб, който не е съумял да излети ", споделят пък други. 

Някои опазиха постъпката на дамата, признавайки че е по-добре да се блъснат няколко " ламарини ", в сравнение с живо създание.

Комици означиха, че котката най-вероятно е била черна, намеквайки за връзката с неприятния шанс.



Освен трите потърпевши коли от фотографията, има и четвърта, която е одраскана.



Снимки: Атанас Йотов, Даниел Натаниел, чре Facebook
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР